Onnen viljaa

Runoilija Piipu

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 30.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Onnea etsin, itkin ja huusin.
Pois lähdin ja olin hiljaa, aivan hiljaa.

Avasin itseni maailmalle, katselin kuuta, taivasta uutta.
Sekosin sanoissa, annoin niiden olla. Unohdin kaiken, tunteeni kätkin.

Hetkenä pienenä tajusin vihdoin, onni on täällä, minussa silloin. Muistin sanat, enkä ollut enää hiljaa. Sylissäs sinun puin onnen viljaa.

Selite: 
Tunteita koetusta. Jatkumoa elämässäni.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot