Kastepisara

Runoilija JSilvanus

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä tunnen itseni vain Sinussa. Sen, mitä näen sinussa, voin nähdä itsessäni. Eniten pelkään sitä, mikä on minussa ja sinussa samaa; se, että olemme samanlaisia, mutta silti erilaisia. Et ymmärrä minua, en ymmärrä sinua, olemme kaikki yksin. Silti tahtoisin katsoa silmiisi ja sanoa vielä kerran: Minä rakastan sinua. Ihan vain sen vuoksi, että sydämeni pakahtuu katsoessani sinun tuskaasi.
 

Kuulen sinua,
ja Sana syntyy minussa.

Pieni kastepisara,
ja sinä puhut, Herrani.
Äänesi kaikuu sisälläni,
ja pisara resonoi.

Uskon sinuun, pieni kastepisara.
Rakastat minua.
Ja vaikka kaaduin,
silti pidät kiinni.

Selite: 
Puhuin Joonaksen kanssa tänään pikaviestimessä. Hänellä oli aivan mahtavia ajatuksia. Kiitos sinulle!
Kategoria: 
 

Kommentit

Jees, ihailen sitä, että osaat kirjoittaa uskottavasti ja omaleimaisesti aiheesta, josta useinmiten pääsee lukemaan vain klisheisiä ja toinen toistaan toistavia runoja.

Kastepisarassasi soi Sana kauniina ja rauhoittavana. Kirkas ja erikoinen runo, pidän!

Kaunis runo uskon voimasta...vaikka kaadun pidät kiinni, Herra!

Tämä on mahtava runo. Oli ilo olla jotenkin avuksesi. :)

 

Käyttäjän kaikki runot