Näkyni merestä

Runoilija Moonwitch

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2003
Viimeksi paikalla: 25.3.2016 18:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sukellus, syvä henki ja pallokaloja,
ilmakuplia ja auringon kimallusta
ilo on lentää veden kantamana
suuressa sinisessä maailmassa.

merihovonen ja sen kaveri
leikkii mun hiuksillani.
silmiä kirvelee vain hetken
ja sen jälkeen
näkee valoa, se on sinisen kullan kajoa.

niin tyyni ja rauhallinen sisältä, raju ulkoa
kuin minä toisinpäin.

Selite: 
jäi tyhjäksi..
Kategoria: 
 

Kommentit

Ai niin, ja onneksi olkoon syntymäpäivän johdosta! ^^

 

Käyttäjän kaikki runot