villileijonan vaikerrus

Runoilija Moonwitch

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2003
Viimeksi paikalla: 25.3.2016 18:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

olen yrittänyt olla niin kuin sinä,
en osaa.
olen yrittänyt parantaa itseäni,
en pysty.

haluan olla oma itseni, mutta kadotin sen.

tahdon hyvyyttä itseeni, puhdasta sellaista,
lapsen viattomuutta...
tahdon rohkeutta lisää, sisäistä voimaa,
valon kajoa...
TAHDON OLLA VILLILEIJONA MAAILMAN SYDÄMESSÄ!

kaikkea tätä voisin olla, mutta en ole.
kaiken tämän tunnen sisälläni, mutta se on lukkiutunut suureen arkkuun, jonka miljoona avainta ovat kadoksissa.

ihailen sinua, olet vapaa....

kukapa antaisikaan avaimet onneen...?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on todella hieno runo :))

ei kannata sekoittaa runon puhujaa runon kirjoittajaan ;)

Tosi hyvä runo! Paljon mikä "osui", pidin kovasti!

Jotenkin iskevä ja hyvä.
Tykkäsin hirveästi, vaikka jotkin kohdat ovat hieman kliseisiä.
Mutta äärettömän hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot