Piirtelyä

Runoilija tiitiainen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2017
Viimeksi paikalla: 27.5.2020 21:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hajatelmia, ajatelmia, loruja, mitä nyt milloinkin. Useinmiten kirjoitan hiljaisesta yksinäisestä paikasta.
 
revin palasia makuuhuoneen
kohokuvio tapetista kynsilläni
kaiverrat selkääni kosketuksen
hellyyden kuvia piirtelet
näen tyhjän ihon
näen raipan iskemät
näen tyhjän makuuhuoneen
hellyyden kuvia piirtelit
näin kosketuksesi poissa
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot