Onneksi

Runoilija tiitiainen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2017
Viimeksi paikalla: 27.5.2020 21:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hajatelmia, ajatelmia, loruja, mitä nyt milloinkin. Useinmiten kirjoitan hiljaisesta yksinäisestä paikasta.
 
onneksi kaikki kääntyy lähemmäs keskiarvoa
kauhuksi se tekee saman
se riippuu kummalla puolella gaussin käyrää seisoo tai makaa - vai riippuuko?
onko sittenkin kyse elämän asenteesta
elämän asennosta -
haluaisin riippumattoon -
voisin riippua jostain -
en halua omistaa sitä -
haluan vain roikkua puissa.
Niissä on jotakin turvallista
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot