Tule

Runoilija tiitiainen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2017
Viimeksi paikalla: 27.5.2020 21:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hajatelmia, ajatelmia, loruja, mitä nyt milloinkin. Useinmiten kirjoitan hiljaisesta yksinäisestä paikasta.
 
tule niin kastutaan
yhdessä sateeseen kun astutaan
kuin ei muita oliskaan
kuin ei huominen koskaan tuliskaan
tule; juokse
mun luokse
tajua, että
se on vain vettä
meidät lapsiksi se puhdistaa
juonteet kasvoista pois kuluttaa
älä nyt jää jarruttelemaan
tule kanssani sateeseen
muuta pyydä en
vai ootko taivaan kasteelle
jo liian aikuinen
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot