Sarkasmi

Runoilija tiitiainen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2017
Viimeksi paikalla: 27.5.2020 21:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hajatelmia, ajatelmia, loruja, mitä nyt milloinkin. Useinmiten kirjoitan hiljaisesta yksinäisestä paikasta.
 
revittyä lihaa
kyljestä
luusta
jänteen takaa
syötän
mietin
mikset naurakkaan

leikki väkivaltaa ei ole olemassakaan
voi kasvonsa siinä vain kadottaa
ystäviään kun käy teloittamaan

revittyä lihaa
suun
hampaan
lihaksen alta
syötän
mietin
miksen naurakkaan

sanoja sanoja sanoja
kirjoituskonetuliasella
katuja käyn lakaisemaan

revittyä lihaa
rinnan
pumpun
sydämen kohdalta
näyttän
haavaa
teloitin rakkaan

eikä enää nauratakkaan
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot