Koneessa

Runoilija tiitiainen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2017
Viimeksi paikalla: 27.5.2020 21:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hajatelmia, ajatelmia, loruja, mitä nyt milloinkin. Useinmiten kirjoitan hiljaisesta yksinäisestä paikasta.
 
Paina nappia, huuda komentoketjussa,
istu kahvihuoneessa, vierasta outoa käytöstä,
    polta tupakka.

Hengitä, vaihda terää, kuori itsesi, paina nappia,
kävele rauhallisesti,

sano ettet jaksa enää yhtään enempää,

huomenna uudestaan.
Huomenna - uudestaan

Hengitä.
Odota viikonloppua -
 odota maanantaita,
    odota,
odota -
    odota.
Muista hengittää.
paina nappia,
polta ketjussa.
kahvihuoneessa
vaihda terää.
Vierasta outoa hengitystä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Raikasta, vauhdikasta ja oivaltavaa!
 

Käyttäjän kaikki runot