Kupari tyttö

Runoilija tiitiainen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2017
Viimeksi paikalla: 27.5.2020 21:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hajatelmia, ajatelmia, loruja, mitä nyt milloinkin. Useinmiten kirjoitan hiljaisesta yksinäisestä paikasta.
 
Lahessa yöllä
taivaalta tipahti
kupari kolikko
toinenkin
yhdeksän jälkeen jätin laskematta
kinosti
ja aloin etsiä astiaa
rasiat reunaan asti noukin
täytin pullolleen purnukat
keräsin kukkurilleen ruukut
en mielestäni niitä saa
hiuksias kuparin
 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot