Ihastus...

Runoilija Evoluution harhalaaki

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 22.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Voi elämä
Ironia tuo jotain pientä,
kyynisyys voimaa jatkaa matkaa,
sarkasmi suojan minulle tänäänkin takaa.

Olen omituinen otus, joka kirjoittelee runoja kaikesta mahdollisesta taivaan ja maan väliltä. Joskus jopa ulkopuoleltakin.
 

Kiertelen ja kaartelen,
en sano mitään,
katselen vain.

Näen hymyn silmissäsi,
hymyilen mukanasi,
sanomatta mitään.

Odotan oikeaa hetkeä,
katsellen liikkeitäsi,
saamatta sitä.

Unohdat minut lopulta,
päivät vaihtuvat,
huokaan hiljaa.

Selite: 
Tuo runo taitaa kertoa aika paljon tai sitten ei mitään.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot