Aamulla

Runoilija Hegemony

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 7.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vaikka taistelin tuulta vastaan
Se puhalsi minut takaisin
Tänne mistä lähdin
Jo vuosia sitten

Yksin lähdin, yksin tulin
Vain tuuli seuranani
Se jäi jäljelle myrskystä
Minuakin riepotelleesta

En usko, toivo, en rakasta
Ennen kuin aamu eteen lankeaa
Uusi päivä olkoon täynnä
Uuden toivon versoja

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Uusi päivä voi olla uuden alku...

Kiehtova kuvaus elämästä. Todenmakuinen, mutta silti mielenkiintoinen. Kuin Feenix.

Kiehtova kuvaus elämästä. Todenmakuinen, mutta silti mielenkiintoinen. Kuin Feenix.

 

Käyttäjän kaikki runot