Stargazing

Runoilija Unknownbit

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runonpätkää ilmenee aina sillon tällöin ja voisin ne jakaa sitten koko maailmalle.
Oma kohtaisista kokemuksista ja tunteista koostuu meikäläisen sanavarastot.
 

Like a crash I woke, the same way i was silenced.

Colors fading to grey, no light to illuminate.

The falls of blood was cascade of sadness for me too.

Someone helping to climb the mountain, but yet again the unjusted fall.

All the affliction caused by one, made weeping into exclaim.

No one to help the lost soul, wandering in the iniquity.

Open heart, escorting me, trough the anguish.

Over again, I see you.

©Asta

Selite: 
[Thursday, July 21, 2011] Tästä on jo jonkin verran aikaa.. Ja ei nyt heti tule mieleen, että mikä tässä mättäs.. Mutta tiedän että Kihlattuani kohtaan tämä on suunnattu.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot