Just Random

Runoilija Unknownbit

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runonpätkää ilmenee aina sillon tällöin ja voisin ne jakaa sitten koko maailmalle.
Oma kohtaisista kokemuksista ja tunteista koostuu meikäläisen sanavarastot.
 

It hurts when you lie, you can't see me cry?

Crimson way to my heart is broken, you lost me, do you remember when?

Take the pill, and hope for it to kill..

Don't ask forgiveness, just drown into the darkness...

The best way to let blood flow, is just, to let go

© ¬¬ Asta

Selite: 
[Monday, August 16, 2010] Pahaa oloa purkasin... Olin exästäni eronnut..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot