I don't understand, and still... I do.

Runoilija Unknownbit

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runonpätkää ilmenee aina sillon tällöin ja voisin ne jakaa sitten koko maailmalle.
Oma kohtaisista kokemuksista ja tunteista koostuu meikäläisen sanavarastot.
 

It's funny, because i say i don't care anymore.
Still it hurts, in a way, or what is this feeling,
i don't know.

Don't understand myself, jumping quickly to the next door.

With this one, i feel actually loved, l like healing,
now i know.

I need to get going forward,
or else i'm gonna miss something,
really important.

©Asta

Selite: 
[Monday, April 11, 2011] Olin jo uudessa suhteessa (nykyisessä), kun en vieläkään ollut päässyt kunnolla yli tästä exästäni (3kk).
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot