Drowning

Runoilija Unknownbit

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runonpätkää ilmenee aina sillon tällöin ja voisin ne jakaa sitten koko maailmalle.
Oma kohtaisista kokemuksista ja tunteista koostuu meikäläisen sanavarastot.
 

running and running,
i don't know how long
my legs are getting numb
and i can't see forward

cold rain falls to my face
making me go blind
it makes running harder
as i fall to unconscious mind

falling down to the sand,
crying out of pain,
it's my fault, i know it
realizing its all in vain

baltic wind blowing to my face,
i raise my head to the sky

my tears are frozen and look so haze
i finally know, this is my last cry.

i brush my hair and so get up
feeling nothing but the blood on my skin
i start running towards my salvation
as my eyes are closing in

letting go of everything,
it wasn't that bad
i was eased from pain
and so i died at last

© ¬¬ Asta ®

Selite: 
[Saturday, July 17, 2010] Tää on itseasiassa yks mun lemppareista.. Mutta se miten se synty ei ollut niin mahtava.. Pyöräilin unettoman yön jälkeen (yöllä) rannalle, ja poltin tupakan (en siis polta säännöllisesti, todella harvoin ja stressiin), halusin viiltää, mutta en tehnyt niin. Menin uimaan vaatteet päällä ja se oli tosi puhdistavaa. Ja jälleen oli kyseessä exäni (3kk)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot