Collapse

Runoilija Unknownbit

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runonpätkää ilmenee aina sillon tällöin ja voisin ne jakaa sitten koko maailmalle.
Oma kohtaisista kokemuksista ja tunteista koostuu meikäläisen sanavarastot.
 

I feel like I'm collapsing through myself.
the sense of everything is gone black
and theres no escape.

I don't want to, but still it haunts me.

I hate thease feelings, cuz I know u don't care.

Or..

do I?

Stop hurting me please and just go away,
or then gimme your hand and pull me up.

i DoN't KnoW WhAt To Do AnYmoRe..

© Asta

Selite: 
[Monday, May 2, 2011] Exääni jälleen pohdiskelin... Sattuu niin nähdä siitä kuvia.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot