sanat

Runoilija nefer

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

sisimpäni peitän katseilta..,silmieni edessä häilyy varjo..,joskus avautuen..,usein peittäen..,ettei minua nähtäisi...paljaana...
 

sanat ovat suuria

ajatukset saavat muodon niiden kautta

pysyisivätpä ne vain totuudessa

minulle sanotaan

-kerro mitä on tapahtunut

-miltä sinusta tuntuu

-ongelmat puolittuvat kun puhut niistä

ei se niin ole

tapahtumat ääneen lausuttuna

ovat kaksinkertainen totuus

niitä ei voi enää unohtaa

suitsia omiin mittasuhteisiinsa

puheet ovat vaarallisia

totuus näivettyy niiden alle

usein suljen suuni

en ota riskiä

riskiä jäädä hyökyaallon alle

Selite: 
kirjoitettu sana pysyy ainakin hetken muutumattomana
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen teksti.. Jään pohtimaan kirjoitetun ja sanotun vaarallisuuden astetta verrattuna toisiinsa..

Todella kiinnostava teksti. Jäin miettimään tuota ongelmien puolittumista, ainakin minulla toimii sanoilla leikkiminen kirjoittamalla.

Hyvä runo 😊

 

Käyttäjän kaikki runot