on merkkini miinus..?

Runoilija nefer

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

sisimpäni peitän katseilta..,silmieni edessä häilyy varjo..,joskus avautuen..,usein peittäen..,ettei minua nähtäisi...paljaana...
 

sielussani taas...tyhjä aukko..musta...
elämäni kiitää... eteenpäin vauhdilla...
kuin hiukkaset kiihdyttimessä...
etsien paria...plus varauksella...
luulen..?
olenhan itse miinus...
sanovat niin...tietävätkö..?
toivoisin kaiken pysähtyvän...hetkeksi...
olisin kokonainen...ehjä...edes joskus...

Selite: 
tyhjyydestä kumpuavaa
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuin minun ajatuksiani yöllä..
Kiitos runosta.

Haikean kaunis runo

 

Käyttäjän kaikki runot