Queer

Runoilija 95703a391ab528af62a320b298faf4eb

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.6.2011
Viimeksi paikalla: 1.5.2019 19:46

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
28.3.2024

Runokuvia maailmasta jonka uskon tuntevani
 

Puolikas olento kadonnut sukupuoli
harvoilla rantakivillä
esi-isien muotoisia jälkiä pitkin
etsimässä itsensä muotoista aikaa
hetki on hyppyjen välinen terapia

kun ote irtoaa

maailma lakkaa sattumasta
laskuvedessä katoaa lapsen hiuksia
rantakivien juuret
kivet piirtävät jäisiä karttoja
ovat yhtä mieltä liikkumisesta
kaunis olento hukattu näky

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot