Keskittymä

Runoilija 95703a391ab528af62a320b298faf4eb

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.6.2011
Viimeksi paikalla: 1.5.2019 19:46

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Runokuvia maailmasta jonka uskon tuntevani
 

Tyhjät muurit asuttavat kaupungin
loska väistää kulkijan pukuun
maanantai
tiistai
keskiviikko
päivät istuvat pinossa ryppyisinä
henkselit yllään vastaantulija kysyy
onko kohtuullisuus sana jonka ymmärrän
siinä on kolmetoista kirjainta vastaan
retorisesti voi kyllä kumartaa
näyteikkunat pestä uuden nousun harjalla
kysyä kaupungista joka paiskataan pelloille
tammikuu
helmikuu
maaliskuu
ovat mikado kevään kruunu
maassa makaaja näkee leijuvat työmiehen kintaat
viimeiseen purkamiseen menee vielä hetki
vihreät kortit vuolemassa kovia siivuja
viime vuosi
tämä vuosi
tuleva vuosi
työ kirjoitetaan riimukirjaimin
kaupungin muodot muuttavat tyhjään kuoreen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ovelan kekseliästä.
Tykkäilen. :)

 

Käyttäjän kaikki runot