Ennustus historian riveiltä

Runoilija 95703a391ab528af62a320b298faf4eb

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.6.2011
Viimeksi paikalla: 1.5.2019 19:46

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
16.4.2024

Runokuvia maailmasta jonka uskon tuntevani
 

Ruudin tuoksuinen aamu
kansan värit leviää kaduille
meidän silminä kasvaa kaksi linnun päätä
kynsissä karhun hampaat

päänsärkyä on uloskatsominen
rautahevoset hirnuvat tulta latvoihin
niiden ajatukset on pantu salassa käyntiin
raskain synti on laskea luomet
laskea lampaat
luulla hiljaista karhua kuolleeksi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

niin, tämä on todellakin sotaisa runo, jossakin päin maailmaa vyöryvät tankit, runosi saa hieman pelkäämäänkin, olisiko itärajan Karhu murisemassa jossain vaiheessa, hyvin kirjoitettu

 

Käyttäjän kaikki runot