Pohjanmaalla

Runoilija 95703a391ab528af62a320b298faf4eb

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.6.2011
Viimeksi paikalla: 1.5.2019 19:46

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
19.4.2024

Runokuvia maailmasta jonka uskon tuntevani
 

Joki puskee rinnan muodon kivipatoa vastaan
tämä multa on täynnä säkeitä, lohkareita jotka kääntää

vuodenajat marssivat jääkautena yli
sanat kyselevät tokkuraisena ilmansuuntien perään

jaksan ajatella sulavaa multaa
lommoja auran terissä näitä vakoja, suoria kuin säkeet

kohmeisen pellon runoilijaa, sen kivisiä arpia kasvoilla.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pohjanmaalla on keväät aina omanlaisia aikojaan, tulevat tulvavedet, kivasti runoilet sieltä, pidän sanoisasi, maalaistyttö kun olen, herkkä kaunis runo

Hyvin kuvattu viljelijän kevättä

 

Käyttäjän kaikki runot