Äidin rooli

Runoilija 95703a391ab528af62a320b298faf4eb

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.6.2011
Viimeksi paikalla: 1.5.2019 19:46

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
28.3.2024

Runokuvia maailmasta jonka uskon tuntevani
 

Lapsi hiekkalaatikon laidalla
näyttää kätevältä
ja sopii meidän sisustukseen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on hyvin osuvaa elämäntavan kritiikkiä! Kiitän

Olipas siinä osuva näkökulma! Entäpä se lapsen rooli...?

varmaan joku joka ei ajattele sitä 18 v vastuuta, voi ajatella noin, hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot