Toipilaan minisonetti

Runoilija 95703a391ab528af62a320b298faf4eb

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.6.2011
Viimeksi paikalla: 1.5.2019 19:46

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
28.3.2024

Runokuvia maailmasta jonka uskon tuntevani
 

Vuoden ajan
luulin olevani liskoeläin
liikuin valtavana vesien alla

olin kuningas ilmakehien
hienostunein siivekäs vuorten
tummaa sydämessä loiskuva

läikytät lasini teräksistä pintaa
kapseli keltapunainen
sieluun syöksyvä veitsi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot