Kansojen temppeli

Runoilija Kattila-Mauri

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 31.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jim Jonesissa on usko, toivo ja rakkaus
kutsu sitä isiksi
se antaa teille ruokaa ja lääkkeitä
Lähde kanssani Guyanaan! Siellä on kotisi
et saa lähteä minnekään
Jim Jones on jumala
se antaa teille piiskaa ja sukupuolitaudin

Harmageddonin kenraaliharjoitukset:
Hyvin meni, vain muutama kapinoija täytyi ampua
Sitten leikki loppuu: ystävät kuolevat käsi kädessä
äidit ruiskuttavat syanidia vauvojensa suuhun
ja pian kellahtavat itsekin ihmiskasoihin
909 selviytynyttä, siivotkaa ne pois

Selite: 
- -
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihmiskunta. "Tää on niin tätä."

 

Käyttäjän kaikki runot