Kaikki ihmiset ovat erilaisia

Runoilija Kattila-Mauri

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 31.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaikki ihmisethän ovat erilaisia
mutta jos joku on ihan erilainen
saa sen sille kertoa
repiä tukasta ja läimiä kasvoille, jos uskaltaa siihen iljetykseen koskea
huutaa homoksi kun se kulkee ohi
sotkea sen tavarat
kertoa koko luokalle että se on mäntti
Pidin huolen, ettei kukaan ajatellut niistä tyypeistä voivan tulla mitään
mutta yhden nimi on kaikkien huulilla:
se räjäytti vanhan koulun
tappoi itsensä vankilaan
ei sille mitään traumoja jäänyt!

Selite: 
- -
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot