lepää rauhassa

Runoilija aline

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämä on.
 

Niin varhain lähdit luotamme,
kaunis enkelimme.
Taivaan porteista sisään astelet
ja nyt meitä pilven reunalta katselet.
lepää rauhassa taivaan suojassa.
Nyt on tuuleen kirjoitettu nimesi ja
sydämiimme jää kauniit muistosi.<3

Selite: 
r.i.p
Kategoria: 
 

Kommentit

haikean kaunis. voimia.

 

Käyttäjän kaikki runot