Nimetön

Runoilija aline

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämä on.
 

Kynttilän valossa,
kirjoitan runoa sinusta.
Kirjoitan lauseita rakkaudesta,
vain meistä kahdesta.
Olet uneni kaunein.
Iltani vietän vain sua miettien.

Yksin olen vain puolikas.
Sinä teet minusta kokonaisen.
Tartu käteeni,
tietäsi valaisen

Nämä eivät ole vain sanoja.
Nämä ovat lauseita,
tosiaisioita,
jotka pakahduttavat sydämeni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot