Rakas päiväkirjani

Runoilija Suzy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pieni menninkäinen joka kertoo elämästään runojen avulla kun ei muuten pysty....
 

Tänään näin hänet taas.

Aurinko vain heijasti niin pahasti etten nähnyt kuin likaiset lenkkarit.

Tänään kuulin hänen äänensä.

Hän huusi ystävälleen että "Katoitko eilen jäkismatsin?"

Tänään tunsin hänen tuoksunsa nenässäni.

Hän pieraisi tunnilla.

Tänään tunsin hänen kosketuksensa.

Hän tönäisi minua ruokajonossa.

Tänään maistoin hänen makunsa.

Hän suuteli minua rappukäytävässä.

Selite: 
kaikki aistit pelissä... :D
Kategoria: 
 

Kommentit

:D
ihnaa!!<33
*synttärihali*

ei mieluiseni runo, mutta hymy jäi, tai no virne :) kiitos

todella ihana! tämän mä laitan suosikkeihin, kuvaa ihan mun koulupäivääni, tai päiväkirjaa yleensäkkin XD!
Tuo loppu ei oikein kyl ollu mun elämästäni..=)
Hieno runo siis!!!!

 

Käyttäjän kaikki runot