Löööööv :D

Runoilija Suzy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pieni menninkäinen joka kertoo elämästään runojen avulla kun ei muuten pysty....
 

Yön pimeydessä painauduin sun kylkeen,
tunsin sun lämpimän ihon omaani vasten,
tunsin sun kuumat huulet mun kaulalla.

Aivan kuin tuona hetkenä sielumme olisivat kietoutuneet yhteen,
sulautuneet yhdeksi ainoaksi.
Ei ollut enää sinua ja minua, oli vain me.

On vain me, yhdessä elämän suurella valtatiellä liftaamassa paikkaan kauniimpaan.

Selite: 
kyllä se vetää niin herkäks ja runolliseks.. :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot