niin särkyvää

Runoilija Suzy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pieni menninkäinen joka kertoo elämästään runojen avulla kun ei muuten pysty....
 

mä olen kuin posliininukke.

tekemällä tehty ja viimeistelty.
huolella hoidettu ja pidetty.
käsitelty silkkihansikkain.

mun pinta on yhtä kovaa kuin posliini.
mutta kuitenkin salaa niin särkyvää.

Selite: 
ei oo edelleenkään järkee :D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot