.....

Runoilija Suzy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pieni menninkäinen joka kertoo elämästään runojen avulla kun ei muuten pysty....
 

Maailmaa on opittava näkemään yksinään,
eikä vain toisen kanssa yhteisillä ruusunpunaisilla laseilla.
Eihän silloin näe kuin toisella linssillä..

Toinen puoli jää pimentoon.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot