Erilainen

Runoilija aNightingale

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oman runobloginkin pystytin. Sinne saattaa tulla tekeleitä, joita en tänne laita tai sitten toisin päin. Blogissa julkaisen myös mielipiteitäni muistakin kuin omista runoistani. Osoite: http://nightingale.blogit.fi
 

Ajoin hiukseni kaljuksi.
En enää jaksanut olla nukke,
jota kammataan ja silitetään.
Haluan olla ruma.

Riisuin valkean häämekon
koska se oli veren tahrima.
En aio mennä naimisiin
jos se pitää tehdä haavoittuneena.

En viittaa tunnilla,
heiluttelen keskisormea.
Miksi pitäisi olla hyvin koulutettu?
Tahtoisin olla taiteilija enkä lääkäri.

Maalaan pilvet mustiksi.

Pidän sateesta.

Selite: 
Ja siis ihan oikeasti ajoin kaljuksi. :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi että aivan ihana. Tää menee suosikkeihin. Tosi hieno runo :)

Mikäs siinä :) Hyvä runo.

Hyvä Sinä!
Asenne ennenkaikkea, rehellisyys, aitous.
Olet nuori, ja silloin kuuluu kapinoida, hakea itseään.
Tuo, mitä sanot naimisiinmenosta ilahduttaa minua erityisesti.

mielenkiintoinen asenne runossasi pidin paljon

Aika kovaa tekstiä
silti järkevästi sekä
eteenpäin vievästi
kirjoitettu jossa ei ole
päämäärättömiä hapuiluja.
Luin useampaan kertaan
ja kyllä se kolahtaa.

Upeaa, loistokasta, hienoa! Taas kerran luovuutesi, viattoman rehelliset sanankäänteesi ja aito asenteesi elämää kohtaan hämmästyttävät, näkyessään sekä rivien välissä että itse riveillä.
Rytmi runossasi on selkeä, koheesio vahva. Enpä voi muuta kuin hämmästellä lahjojasi. =)

Hyvin olet kouluttanut itsestäsi runoilijan ! :)

 

Käyttäjän kaikki runot