Pilkkopimeässä

Runoilija 752b660efe0d85b07f2cf466ed4c8867

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 16.7.2003
Viimeksi paikalla: 22.2.2019 11:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Vain sen pystyy sanoiksi pukemaan mikä on jo kuollut sydämessä."
 


veit sormet suuhuni
veit sormeni suuhusi
pyysit vettä janoosi

kun tulin takaisin
ja olit juonut janoosi
etsin paikkaani

jäin tutkimaan kasvonpiirteitäsi
nenänkärjelläni
kunnes löysin huulesi

jossain vantaan rajalla
pellon laidassa
autojen valot palavat

Selite: 
kuin salamat
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana!

Herkän kaunista

Valloittavan herkkä runo.

upea,vangitseva tunnelma

viimeinen säkeistö paras. hyvää tekstia muutenkin.

ja Hyvää
SyntymäPäivää*

*myyty* aivan upea...

Mielenkiintoinen ja monikerroksinen runo.

Hyvä.

Jos malttaa, viitsii, lukea
ajatuksella tämän, oivaltaa
viestin.

Harvinaisen fiksu teksti, ajatus,
toteutus.

Tuore Runo, johon tykästyin.

Taitavaa tulkintaa, kuin tässä hetkessä tapahtuvalle kokemykselle....HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ SINULLE! :)

Aivan mielettömän hyviä runoja kaikki ei voi mitään, tarttee jatkaa lukemista, kun kerran vielä ehdin nämäkin täältä löytää.

Hyvää kesää (jotakin uutta sanoakseni) ja moi då.

 

Käyttäjän kaikki runot