Kaksinkerroin taittuneena

Runoilija 752b660efe0d85b07f2cf466ed4c8867

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 16.7.2003
Viimeksi paikalla: 22.2.2019 11:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Vain sen pystyy sanoiksi pukemaan mikä on jo kuollut sydämessä."
 

Olen niin hidas muotoilemaan sanojani

ulkona kuulaus täyttää keuhkot

aina voi unohtaa
ja herätä kaksinkerroin taittuneena
kaksinverroin vailla jotain

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

tää vois repiä jonain hetkenä mun pääni hajalle.
ei nyt.

Tämä upea runosi koskettaa luihin ja ytimiin asti, sielusta puhumattakaan.

Koskettava.
Hienoja kielikuvia yksinkertaisin sanoin.

Pysäyttävä ja koskettava. Sanataidetta.

Simppelin oloinen, ytimekäs teksti, jossa kuitenkin mielettömästi tunnetta ja tarinaa. Upeaa runoutta.

Tämä runo pysäytti.

 

Käyttäjän kaikki runot