Se oikea

Runoilija Heidi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun ajatus tulee, se on pakko kirjoittaa ylös.
 

Löysin sinut,
Olen onnellinen.
Aika on niin ihana,
kun se kulkee hitaammin,
Kun olen kanssasi, sylissäsi.
Sinä olet ihana,
Olet niin samanlainen,
Ymmärrän sinua,
Tuntuu että tunnen sinut.

Minulla on ikävä,
oli niin ihanaa olla kanssasi.
Se tuntui niin hyvältä,
en ole ennen ollut näin onnellinen!

Ihanaa kun olet olemassa!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis - jäin ihan sanattomaksi =)

 

Käyttäjän kaikki runot