Kaipaan sinua!

Runoilija Heidi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun ajatus tulee, se on pakko kirjoittaa ylös.
 

En tiedä näenkö sinua enää,
vaikka vasta opin sinut tuntemaan.
Siitä on kaksi viikkoa kun tapasimme ensimmäisen kerran ja se tuntuu niin pitkältä ajalta.
Se on ollut ihanaa aikaa, mutta viimeiset päivät olen kitunut epätoivon aalloissa, tietämättä pelastatko minut?

Minä en osaa sanoa muuta kuin että kaipaan sinua ja toivon että ojennat kätesi ja nostat minut taas pystyyn. Silloin olemme molemmat onnellisempia kuin nyt.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot