Tieni

Runoilija Lumikki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.7.2003
Viimeksi paikalla: 12.12.2020 21:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
7.6.1983
Facebook:

Jos rakastaa jota kuta hyvin paljon, siitä kuulu päästää irti. Tosi rakkaus!
 

Ilma hämärtyy, puut vaipuvat
tuulen mukaan.. Usvainen sumu
peittää tien, enkä näe mitään..
Jälkiäsi kuljin yrittäen sinua seurata jälkesi
päättyi umpikujaan en löytänyt jälkiäsi enään..

Tie raskaammaksi muuttui kun käännyin
pää alas päin takaisin juoksin, itkin tieni
kotiin, mut sinua en kiinni saa.. Tieni toinen olla
vois jos olisin valinnut toisin, mut tekisikö se minut onnelliseksi???

Harhailen kotiin särkyneiden unelmien ja toiveitten kera kyyneleitä vieläkin silmistäni valuu maahan..
Unohdan kaiken ja päästän sen irti joka lentoon
tahtoo niin lentäköön! sieluni hitaasti ylös
päin leijuu vieden kaiken..

Jatkan matkaani kotiin päin..

Selite: 
Ajatuksia sieltä ja täältä..
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis tämä. :o <3 en vaan ehk laittas ko yhen kysymysmerkin, mut eipä noi kolmekaa juurikaa haittaa. :) vähän tuntuu, että tää ois mun(ki) elämäst. <:

 

Käyttäjän kaikki runot