veri, hiki ja kyynel

Runoilija Ocean

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.11.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"leave the world a little better than you found it"
Robert Baden-Powell
 

varpaat tuskin pintaa koskevat
siipensä eivät pitkälle kanna
jos edes seuraavan askeleen
takaisin maan pinnalle

silti laahaavat jalat ruohikkoa
joka lapsuuden hiekkakentältä tuntuu
suola valuu kasvoilla
ajatusten juostessa tyhjää

huutaa yön pimeydestä
kivusta, mustasta ruususta
mutta sitä rakkaus kai on
verta, hikeä ja kyyneliä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Ocean tauko 9.11.2014 2 Runo
Ocean tähti 13.6.2014 1 Runo
Ocean palapeli 17.2.2014 1 Runo
Ocean kuva 11.5.2014 0 Runo
Ocean h vai H 30.3.2014 0 Runo
Ocean veri, hiki ja kyynel 15.4.2014 0 Runo
Ocean kylmä 31.5.2014 0 Runo
Ocean hohtavaa 16.3.2014 0 Runo
Ocean kiehkura 30.3.2014 0 Runo
Ocean virhe 20.5.2014 0 Runo