Myrskylaulu

Runoilija LeastPowerfulPilgrim

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.8.2009
Viimeksi paikalla: 8.10.2016 21:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Syntinen ja Jumalan kirkkautta vailla. Kuitenkin kalliilla hinnalla lunastettu.
 

Mä suurta tuulta hengitän.
Sä havaat vierelläin.
Sä saman loiston näethän,
ma jonka valtaan jäin?

Nään merten uljaan tummuuden.
Nään aallonpohjat nuo,
viel joihin käymme parkuen,
jos aikaa Herra suo.

Viel aallonharja sumuillaan
suo meille suudelmaa,
ja hetken tuuliuruillaan
soi myrsky kunniaa.

Vaan kun se myrsky viekin sut
ja minut pohjaan maan –
sinne missä kahlitut
ei tunne voimiaan –

Silloin "Isä Jumala",
mä pyydän "armahda!"
"Sä yksin taivaan voimalla
voit häntä suojella!"

"Sä suothan siivet kerubin:
niill' hänet peittäisin,"
"ja voiman, jotta silloinkin,
kun murrun, jaksaisin."

Suo rinnallas mun pysyä
taas harjall' aaltojen,
et saatais hiljaa kysyä,
me kuinka teimme sen.

Selite: 
Tätä siitä saa, kun minulle antaa jonkun, jota rakastaa, ja sitten vielä päästää lukemaan Saima Harmajaa...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot