Nimetön

Runoilija ilMa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni ja jännittävä ihmisolento
 

Tunnen sinut
maailmalta omani.

Olet osa,
jota ei voi unohtaa
-ne lapsuuden laulut,
joita laulan kun en enää muista lasteni nimiä.

Tunnen sinut silmät kiinni,
käsinä ihollani.

Tunnen sinut,
vaikka olet vieläkin minulle arvoitus.

Tunnethan sinäkin minut,
kun hengität samaa ilmaa.

Tunnethan sinäkin minut,
kun kerron sinulle maailmasta.

Ethän pelkää mitä tunnen?
Ethän pelkää mitä tunnet?

Tunnethan minut, käsinä ihollasi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
ilMa Nimetön 24.10.2009 2 Runo
ilMa Nimetön 24.10.2009 2 Runo
ilMa Nimetön 14.8.2010 0 Runo
ilMa Perintö 24.10.2009 0 Runo
ilMa Nimetön 8.5.2011 0 Runo
ilMa Nimi 24.12.2013 0 Runo
ilMa Nimetön 16.5.2013 0 Runo
ilMa Nimetön 24.12.2013 0 Runo
ilMa Nimetön 24.10.2009 0 Runo
ilMa Nimetön 8.5.2011 0 Runo