Nimetön

Runoilija pieni tyttönen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

minähän se tässä, remujana :D
 

Hänellä on ruskeat silmät
ja naurava suu.
Välillä sanoo rumaa
ja katsoo vihaten.
Välillä sanoo kaunista
ja katsoo rakastaen.
Sellainen hän on,
minun mussukkani.

Selite: 
<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot