Nimetön

Runoilija pieni tyttönen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

minähän se tässä, remujana :D
 

joskus on synkkiä päiviä
kun tuntuu raskaalta.

joskus on valoisia päiviä
kun tuntuu hyvältä.

joskus tuntuu ikävältä
kun on yksinäistä.

joskus tuntuu onnelliselta
kun on rakastunut.

mutta elämä on
tässä ja nyt.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot