Häpeä

Runoilija rouslip

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 15.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kuuntele sun sydämesi ääntä
 

Miksi tilanteen vaikean väärin hoidin,
itseeni luottaa kunpa voisin.
En olisi nyt tässä,
täynnä ahdistusta ja häpeää.
- itseinhoa väkevää

Hiljaa tuska katoaa,
silloin häpeä
niittää satoaan

Selite: 
19.7.2012
Kategoria: 
 

Kommentit

Onneksi virheistä oppii :) Samaistuin tähän paljon, ihanan ytimekäs runo ja taitavaa rytmitystä.

Toisinaan sitä on jälkiviisas.

 

Käyttäjän kaikki runot