Kullalleni

Runoilija Susku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oi kultamuRu rakkaani mun,
elää pitkään haluan kanssasi sun.
En mihinkään saa sua kadottaa,
tai tyhjä elämä mua odottaa.
Sä olet se syy jaksaa täällä,
tämän välillä niin turhauttavan maailman päällä..
Sun kainalosta joka aamu haluan herätä,
ja kaikki asiat muistoiksi sun kanssa kerätä.
Vain sua ajattelemalla pääsen päivän loppuun,
kun illalla taas pääsen sun kainaloon nukkuu.

Selite: 
(10.4.2006)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot