Silkkiturkki töppötassu

Runoilija paputkin

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 22.9.2017
Viimeksi paikalla: 23.9.2017 10:50

Asuinpaikka: Kouvola
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
18.3.1964

 
Silkkiturkki, töppötassu
pieni koira aivan hassu.

Rohkea ja uskollinen
Rinnallani kuljet aina.

Silmäs kauniit, älykkäät
näkee maahan kaukaiseen
ihmiseltä salattuun.

Kun sinä lähdet
niin mulle jää vain kuu ja tähdet
ja yksinäisyys loputon.
Selite: 
Omistettu pienelle mäyräkoiralleni, jonka sydän oli suuri ja lämmin.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koira todellakin voi olla ihmisen paras ystävä.
 

Käyttäjän kaikki runot