Maaton prostraatio

Runoilija Lunacry

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

“Tervetuloa lentävään mineratiin”

herra jolla on kuukautiset

voisitko toivoa joulua muidenkin puolesta

“Al Pacino ja muoviaseet meidät pelastakoon, kadulla jotkut tähdet pelastaa, ellei he ole ratkaisseet mahdotonta kysymystä..”

Kiittämätöntä, et saa anteeksi

ja pakkolaskusäätä luvattu maapallolle

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot