Persenaama

Runoilija Tahdistin

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jos rakastat toista yhtäpaljon kuin itseäsi olet menetetty"
 

Kai äites vähän pelästytit,
ku sä ulos römpsästä tupsahdit,
ei ihme et sut pois annettii,
vaippaa ku naamaan ei saa kii

persereikä naamassa,
en tiedä mitä oon saamassa,
suihinoton vai anaaliseksiä

Koulussa sua kiusattii
ja nyrkkiä reikään tungettii,
ethän sä ittelles mitää voi,
et naamahanuris aina soi

persereikä naamassa,
en tiedä mitä oon saamassa,
suihinoton vai anaaliseksiä

Oot kai evoluutio,
mutaatio, vitun alkio,
enhän mä siitä tiedä,
paskaa tulee sitä en kiellä

Sul on persereikä naamassa,
mistä tiedän mitä oon saamassa,
suihinoton vai anaaliseksiä

Selite: 
Jooo...... tämäkin Punk bändiä varten.. :D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot