heippa rakas!

Runoilija Tahdistin

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jos rakastat toista yhtäpaljon kuin itseäsi olet menetetty"
 

Etsin kauneutta, en sinun läpi nää,
etsin puhtautta, en sisimpääsi nää,
Etsin valkeutta, kaikki on vain mustaa,
etsin kirkkautta, pimeässä en voi nähdä

Yritän etsiä vieläkin sinua,
Enhän tiedä enää mihin uskoa
enhän minä löydä edes itseäni,
maailmankuva pirstaloituu edessäni,

Etsin kauneutta, en sinun läpi nää,
etsin puhtautta, en sisimpääsi nää,
Etsin valkeutta, kaikki on vain mustaa,
etsin kirkkautta, pimeässä en voi nähdä

Mikä on valhetta mikä totta,
et ollutkaan joutsen vaan rotta,
tahdon vain sylkeä päällesi,
että menisit jo pois luotani,

Etsin kauneutta, en sinun läpi nää,
etsin puhtautta, en sisimpääsi nää,
Etsin valkeutta, kaikki on vain mustaa,
etsin kirkkautta, pimeässä en voi nähdä

mene pois paskahuo*a elämästäni,
en jaksa kuunnella enää valheitasi
sanoin rakastavani sinua ikuisesti,
nyt sanon vihaavani sinua v*tusti

Selite: 
no tää ny on tällästä mielikuvituksen tuotetta.. yllättävän paljon pysty kuvitteellista vihaa tunkee näihi sanoihin.. pahoittelen kirosanoja.. :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot